divendres, 4 de juny del 2010

Vaga de funcionaris

Som professor i per tant funcionari, però el proper dia 8 no faré vaga per dos motius:
- En primer lloc, quan els funcionaris feim vaga, en lloc de perjudicar els que estan provocant el problema, que és l'administració (és a dir, els polítics), perjudicam els usuaris, que no podem decidir directament sobre el problema.
- En segon lloc, perquè estic disposat a fer el sacrifici de tenir un sou un poc retallat si això pot servir per sortir abans de la crisi econòmica en que ens trobam.

El que no em sembla bé és que els polítics que ens governen, al mateix temps que ens retallen el sou, despilfarrin els impostos amb complements econòmics del seu sou i altres privilegis, que segur que no reduiran a nivells raonables. Pens que per protestar per això seria més adequat deixar de fer la paperassa que ens demana l'administració cada final i principi de curs i que no serveix de res a la gent del carrer.

Per últim, recordar als que pensen que els professors vivim molt bé, que cada any es convoquen oposicions per fer de professor i que qualsevol persona que hagi dedicat el temps i l'esforç necessari a obtenir un títol universitari pot presentar-s'hi.

Enviat al diario de Ibiza
dia 4/6/2010
Publicat el dia 6/6/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada