dissabte, 5 de juny del 2010

Propostes

El que faria jo es

Fer cas a la vostra frase electoral: primer les persones, però les del poble. No cauria en la prepotència dels populars i prepararia una consulta a la gent sobre Eivissa-centre (no un mostreig als col·lectius de torn, com va fer el PP sobre les carreteres). Si al final es du endavant, ho aniria fent per fases. Fa anys que podria haver-se començat per l'edifici de delegació del govern, perque la gent vegi com queda i pugui opinar d'una manera més sòlida.

I sobre el tema de comissions, faria un poc de neteja. L'assumpte fa molta pudor i poca gent es creu que no hi hagi res de veritat en el tema. Entre altres, el sr. Echagüe (crec que es diu així) no em mereix molta confiança.

Altres temes més concrets: Millorar les condicions d'enllumenat i la vigilància policial del parc de la pau. Garantir el pas de cadires de rodes i cotxes d'infant per les aceres (limitar la invasió de les obres). Suavitzar els "badens" de l'Avda 8 d'Agost (em sembla be intentar limitar la velocitat en els passos de zebra però tenen uns pendents inadequats). Rendibilitzar les ajudes per llibres a primària, promovent la recuperació de llibres a canvi d'ajudes parcials a secundària. Fomentar la reducció de consum de paper i de pes en les motxiles dels alumnes subvencionant sistemes fonamentats en noves tecnologies. Instal·lar una xarxa de webcams per promoció turística i supervisió dels fills pel carrer. Arreglar el pas per les aceres de Can Escandell (recol·locant les faroles i algunes zones aparentment abandonades). Millorar el pas del camí del cementeri nou a la zona final de Can Escandell.


Enviat el 3 de juny de 2007 16:28
a: quefariestu@lurdesalcaldessa.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada