dissabte, 5 de juny del 2010

Circuit de Formula I a Eivissa?

El divendres dia 13/4/07, en un article d'opinió del seu diari l'autor criticava (amb tota la raó des del meu punt de vista) que hi ha trams dels nous desdoblaments sense la limitació de velocitat indicada. Pero el que jo crec més perillós no és la falta de senyals sinó la gent que sistemàticament no els respecte i no reb cap sanció. En els trams més "antics" dels desdoblaments on ja fa temps que hi ha la senyal de menys de 80 km/h hi ha molts conductors que van a més de 100 km/h (a molt més). I de moment encara no ha arribat aquest tipus de turisme tan desitjat per alguns sectors i tant emblemàtic, per desgràcia, que necessita anar ràpid d'una discoteca a l'altra. Això sí que és un perill no només per a ells mateixos sinó per l'altra gent que hi circula.
Si un dels principals objectius de les carreteres era augmentar la seguretat, és imprescindible fer cumplir les normes de trànsit, com va dir el senyor Jose Mª del Amo en un programa de la TEF. El problema és que això és una tasca difícil ja que si no les carreteres no haguessin estat necessàries perque mai haves hagut tants accidents.
En qualsevol cas, supós que fer cumplir els limits de velocitat no és competència del Consell Insular i els seus dirigents podran desviar la responsabilitat cap a altres administracions de l'Estat com varen fer amb el perill dels alumnes de l'Institut "de Sant Jordi" durant les obres. Deu vulgui que no faci falta entrar en aquest debat.

Enviat el 22 d'abril de 2007 18:38
a: diariodeibiza@epi.es
Publicat el dia 24/4/2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada