dissabte, 5 de juny del 2010

Un preu massa alt per a 39 vots.

Eivissa ha hagut de pagar un preu massa alt per explicar als polítics que no poden fer el que els dóna la gana, sense tenir en compte l'opinió de les altres persones que vivim aquí. La destrucció realitzada ha estat molt alta, potser irreversible, i no només a l'entorn sinó a l'interior de moltes persones, que no tornaran tenir confiança i tranquilitat en els que governen fins d'aquí molt de temps, o potser mai més.

Però una papereta electoral és un paper massa petit per a poder dir totes les coses guardades durant 4 anys. Un petit paper que cadascú entén com vol. Els que ara han guanyat poden tenir temptacions d'entendre que tenen carta blanca perquè tot i les seves errades la gent està molt contenta amb la seva gestió. I crec que no som l'únic que els he votat encara que no m'agraden algunes de les coses que estan fent per Vila. Tenen una oportunitat de rectificar si volem tenir opcions de continuar d'aquí a 4 anys. Que solucionin els seus propis problemes i errors abans d'intentar arreglar les errades dels altres. La majoria de la gent sap perdonar. I que les frases electorals no es quedin només en els cartells. Primer les persones, però les del carrer, i escoltant la seva opinió sobre projectes importants, com el d'Eivissa Centre, sense caure en les mateixes errades que han fet aquells als que han estat criticant aquestos darrers anys.
Per als d'Eivissa pel canvi, que no caiguin en servilismes, ni estèrils ni tan sols productius. Molta gent ha dipositat en ells moltes il·lusions. No defraudar aquestes persones és el principal objectiu. La fidelitat cap a les persones que els han votat ha d'estar per damunt de la fidelitat amb els seus socis electorals, on hi ha gent amb mals vicis difícils de corregir. A voltes és necessari embrutar-se les mans per poder fer neteja, però no s'ha de perdre l'horitzó.
En resum, el poble ha donat una nova oportunitat. Governar bé, sense revenges, sense embutxacar-se ni despilfarrar els sous de la gent i mirant primer per les persones (del poble). De vosaltres depèn aprofitar-la. Si no, la propera vegada potser serà massa tard. Nosaltres, d'aquí a quatre anys ja direm ase o bèstia.

Enviat el 3 de juny de 2007 16:31
a: diariodeibiza@epi.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada