dissabte, 5 de juny del 2010

Què faria jo?

Per començar el que faria jo (de fet és el que faig normalment) seria contestar els missatges que algú envia, ja que més important fins i tot que donar la possibilitat d'expresar-se a la gent, és donar la certesa de que algú "escolta". Indicar al menys que s'ha rebut el missatge i molt millor si es poden comentar, encara que superficialment, les diferents propostes, queixes o el que sigui. Fa més de dos mesos que vaig enviar un conjunt de propostes i no sé si s'han rebut, si sembla alguna encertada i si alguna millora que he vist s'ha fet gràcies al meu correu o és pura casualitat.

Despres d'aquesta introducció, dues noves propostes:
- A la barda del rastell cap a Dalt Vila, i després cap a sa carrossa, s'hauria de tornar a picar l'empedrat ja que des de la darrera vegada que es va fer ha passat temps i ja torna a patinar, i algú es podria fer mal. Possiblement millor esperar acabada la temporada d'estiu però seria convenient fer-ho periòdicament (cada 4 anys?)

- La 2a afecta més a tota l'illa, encara que també és pot aprofitar el municipi, ja que últimament el tema ecològic ven molt i beneficia a tots: Adaptar els vells molins que hi ha en aerogeneradors: a la vegada que es restauren per fora (no únicament com a monument) fer una adaptació interior per aprofitar-los energèticament. Evidentment no tendrien tant rendiment energètic com els aerogeneradors habituals però l'impacte seria molt menor i l'aprofitament doble. Pens que podria ser un bon projecte fi de carrera d'algun estudiant eivissenc d'Enginyeria Industrial i barat, a més a més.

Gracies i m'agradaria saber si algú ha llegit el que acab d'escriure.

Enviat el: 2 de setembre de 2007 17:52
a: quefariestu@lurdesalcaldessa.org


1 comentari:

  1. Benvolgut Josep,

    Moltes gràcies pel seu correu i les propostes que hi adjunta.
    Les farem arribar a l'equip de Govern per a que en prenguin nota.

    També hem de confirmar-li que vàrem rebre l'anterior email, rebut el 6 de juny, i que va ser transmés també a l'actual equip de govern de l'Ajuntament d'Eivissa.

    Resposta rebuda el 4 d'octubre de 2007

    "Hem de demanar-li disculpes pel retard i l'assegurem que d'ara endavant el farem arribar les respostes amb més premure.

    Així mateix, el farem arribar la contestació de l'Ajuntament.

    Cordialment,
    Gabinet de Comunicació FSP-PSOE"

    ResponElimina