dimarts, 20 de juliol del 2010

Composició Tribunals 2010 (missatge enviat als sindicats)

Em dirigia a vostes, com a representants sindicals del professorat de les Illes Balears, per veure si em podien explicar perquè consideren que els professors que estan als CPR han de quedar exclosos de ser tribunals d'oposicions, tal com varen pactar amb la conselleria en la darrera convocatòria d'oposicions.

 A més, els adjunt un arxiu amb un conjunt de propostes sobre "millores" als procediments selectius, que també estic intentant fer arribar als responsables de la conselleria.


Gràcies
Me dirigia a Ustedes, como representantes sindicales del profesorado de las Islas Baleares, para ver si me pueden explicar porque consideran que los profesores que estan en los CPR tiene que quedar excluidos de formar parte de los tribunales de oposición, tal como pactaron con la Conselleria en la última convocatoria de oposiciones.

Además les adjunto un archivo con un conjunto de propuestas sobre mejoras de los procedimientos selectivos, que también estoy intentando hacer llegar a los responsables de la conselleria.


Gracias
Josep F. Huguet

Enviat a ANPE, STEI, CCOO, UGT, CSI-CSIF (l'adreça de USO balears era incorrecta)

5 comentaris:

  1. Com a complement al missatge anterior, comentar-los que els responsables de la conselleria en el tema d'oposicions es neguen a donar les notes separades per parts de la prova, als opositors suspesos, en canvi si accedeixen a donar-los als opositors aprovats!!

    Novament gràcies
    Josep F. Huguet

    ResponElimina
  2. RESPOSTA REBUDA DE ANPE, el 20/7/2010, a les 13:45

    Buenos dias Xisco,

    Gracias por tus aportaciones al proceso del concurso-oposición.

    En primer lugar decirte que me parecen muy oportunas dichas aportaciones.

    Nuestra intención desde ANPE y viendo las circunstancias y las numerosas quejas recibidas por los opositores estamos redactando una carta para enviarla a Conselleria apuntando mejoras que se puedan hacer a nivel insular para no tener tantos problemas en dicho proceso. En las
    sucesivas mesas sectoriales que tengamos iremos recordando dichas mejoras a fin y a efecto de conseguirlas.

    Colgaremos dicha carta registrada en nuestra página web.

    Para cualquier otra aportación quedo a tu entera disposición.

    Atentamente

    Aina Aguilo
    presidenta ANPE-BALEARS


    Bon dia Xisco,

    Gràcies per les teves aportacions al procés del concurs-oposició.

    En primer lloc dir-te que em pareixen molt oportunes aquestes aportacions.

    La nostra intenció desde ANPE i donades les circunstàncies i les nombroses queixes rebudes pels opositors esteim redactant una carta per enviar-la a Conselleria dient les millores que es poden fer a nivell insular per no tenir tants de problemes amb aquest procés. A les succesives "mesas sectorials" que es duint a terme a llarg del curs anirem recordant aquestes millores per poder-les aconseguir.

    Atentament,

    Aina Aguiló
    presidenta ANPE-BALEARS

    ResponElimina
  3. Gràcies per la valoració, però m'agradaria saber, si és possible, la resposta al missatge en sí, no només a l'arxiu adjunt.

    ResponElimina
  4. L'STEI va contestar en 22 de Juliol el següent:

    "Bon dia Josep:

    En referència a les teves reflexions sobre tot el procés dir-te que ho consideram molt profitòs, però malgrat la nostra intenció és contribuir a millorar tot el que podem no tenim prou pes introduir tot allò que ens proposes. Aquest correu que ens has enviat l´hauries d’enviar a Conselleria que és el lloc on es poden prendre les decissions.

    Moltes gràcies. "

    ResponElimina
  5. El mateix dia 22 vaig contestar el següent:

    "Gràcies per la vostra resposta. Jo també volia enviar-ho a la conselleria però no sé a quin correu seria més adequat. Teniu algun suggeriment?

    Per altra part, m'interessa molt si em podeu donar la resposta a la pregunta que vaig plantejar: perque vareu proposar (o acceptar) que els profesors del CEP estan exclosos?

    J. Francesc HUGUET"

    ResponElimina