dissabte, 23 de juliol del 2011

Recuperació antic bloc

Gràcies a un comentari (bastant incoherent) en un dels primers blogs personals que vaig començar, m'he decidit a recuperar les entrades que hi vaig fer i a concentrar-les en aquest blog que, des de ja fa temps, és l'únic que mantenc actiu, a nivell personal:

Fisures en el PPerfecció? (26 de Novembre de 2006)
"Encara Bep Segui és portaveu del PP de Menorca? Ho dic perque l'article del Dia del Mundo de Menorca, del dimarts 15/11/06, semblava massa a critica com perque sigui ben rebut dins el seu partit. (ai Marta Cunill per publicar-ho)"

Canviarà la política (22 d'Octubre de 2006)
"Consider molt positiu que surtin nous partits en el nostre panorama polític. Realment crec que hem arribat a uns estats de "patetisme" polític protagonitzat pels dos principals partits de l'estat que ja es dificilment superable. Només preocupats en dir-se el nom de porc un a s'altre, en lloc de solucionar els problemes. Vivim en un país on els debats polítics semblen més els programes de tómbola o salsa rosa, i les eleccions es plantegen com combats de marqueting i desqualificació. A veure si els nous partits d'Eivissa, de Mallorca i de Formentera seran partits de persones, on cada una tengui opinió, on no se gastin millonades en publicitat (pagats per organitzacions d'obscures intencions), on tenguin per davant l'interés públic que el personal i on es conformin amb el sou que lis pagam els ciutadans amb els nostres impostos i no busquin pagues extres corruptament. La competencia es bona per als consumidors, en qualsevol camp, encara que el monopoli imposat per la llei d'Ont ho fa difícil. S'hauria de canviar, pel be de tots!"
 
 Anem a començar (15 d'Octubre de 2006)

"Encara que fa temps que faig una espècie de blog (o això em vull fer creure) a un espai web que tenc fa temps a jfhuguet.iies.es, tenia ganes de provar-ne un de veritat (després de sentir tants comentaris ja tocava). Vull aprofitar aquesta primera contribució per parlar d'un problema de difícil solució: la ineficiència dels responsables de les obres públiques. No sé si són els enginyers (si n'hi ha cap que pinti alguna cosa) o els polítics que els van marejant per darrera, però després de la destrossa que estan fent perr Eivissa no se conformen en clavar s'estaca a fons sino que també l'han de remoure. Ara estan desfent l'asfalt que no tenia ni tres mesos i el recent inaugurat (i miraculós) desdoblament entre Vila i "l'Hipercentro" l'han desfet, l'han deixat sense enllumenat, han llevat les famoses "biondas" que encara no s'havien començat a rovellar i matxaquen els emortidors dels cotxes amb sotracs i desviaments més que delicats. Ja veuren fins on arribarem."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada