dimarts, 22 de juliol del 2014

Les compres de la consellera

Sembla que la Consellera Camps està més activa des de que ha acabat el curs que en la resta de l'any.
    Després d'un pacte amb els sindicats Stei i Anpe per plantejar algunes millores a la situació dels docents interins, s'ha compromès darrerament a millorar les condicions econòmiques del professorat de l'ensenyança concertada. Segons he entés de la carta d'un professor de l'ensenyament concertat, s'han compromés a pagar sous que els debien fa anys, però no els pagaran enguany.

   Potser som molt mal pensat però el primer que se m'ha passat pel cap és que està intentant comprar a diferents subgrups del col·lectiu docent per "assegurar-se" un inici de curs tranquil. I és que les eleccions ja no estan molt lluny. Es veu que no en som l'únic de mal pensat.

   De totes maneres, no em sembla gaire coherent que un govern que ha justificat les retallades durant els primers anys de legislatura amb l'excusa de reduir el dèficit que havien heretat dels antecessors, estigui disposat a sacrificar aquesta "bona feina" feta en els comptes de la comunitat pensant en el millor per als "fillets" en lloc d'ajornar l'experiment del TIL, que la immensa majoria de la comunitat educativa ha rebutjat reiteradament.
 La proximitat de les eleccions els fa oblidar l'angoixa de tenir els comptes en números vermells? O és que ja donen les següents eleccions per perdudes i volen deixar una herència enverinada als seus succesors?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada