divendres, 18 de juliol del 2014

Esborrany de carta de 6/2014

Abans de la vaga indefinida s'hauria de fer arribar a TOTS els pares, via tutories amb acús de rebut, al menys amb un mes d'antelació, una carta semblant a la següent. Intentar coordinar-se amb tots els centres i col·lectius possibles de tots els llocs possibles, i fixant reivindicacions possibles i plaços de concessions, per poder desconvocar la vaga en cas possible.

Benvolguts mares i pares d'alumnes:

  El professorat de l'IES ALGARB preocupat per les conseqüències de les retallades en educació volem sol·licitar la vostra presència per donar suport a la concentració i posterior manifestació que es farà, si el govern no canvia la seva política, el proper XX de XX de 201X a s'Alamera de Vila (Vara de rei) a les 19:00 h.

Informar de diferents aspectes a la comunitat escolar:

A nivell de col·lectiu de professorat, recordar que els drets laborals del professorat (que els polítics intenten mostrar com a privilegis) no són els que han provocat la crisi, ja que eren drets assolits molt abans d'aquesta, quan l'economia funcionava perfectament. La crisi és deguda a l'avaricia i despilfarrament de polítics i especuladors:

  Alguns companys pensen que l'única possibilitat de combatre aquesta política és convocant una vaga indefinida. Alguns / Molts / la majoria de nosaltres volem intentar esgotar altres sistemes que perjudiquin menys els que no som culpables sinó victimes d'aquesta situació: alumnes, pares i professors. Però si existeix alguna possibilitat de pressionar el govern amb una manifestació pacífica, ha de ser multitudinària.
 Fins el moment, per desgràcia, no hem tengut molt de suport de les famílies. En la reunió informativa de finals de curs passat només unes 10 persones varen assitir del col·lectiu de pares (la resta dels presents eren professors). Assumim que part del poc seguiment va ser degut a la poca anticipació d'avisar de la reunió, i amb el fet que l'horari no fos el més adequat.
 En aquesta ocasió els demanam més recolzament. A nosaltres tampoc ens agrada deixar de banda altres obligacions o distraccions però és l'única manera que se'ns acud. Si vostés ens han recolzat fins ara els demanam que segueixin fent-ho en aquesta ocasió i que animin a altres pares a fer-ho. Si no ho han fet abans, ara és el moment. Si no ho aconseguim tots junts la solució d'aquesta situació, la vaga indefinida és l'única sortida que ja ens queda.

Atentament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada