dilluns, 23 de maig del 2011

Seguiu donant-nos alternatives


    Vull agrair als components dels partits "petits" l'esforç que han hagut de fer per presentar-se a aquestes eleccions i enfrontar-se a les dificultats d'un sistema electoral tan injust com el que tenim, on els vots dels simpatitzants dels partits majoritaris valen més que els de la resta, com és fàcil entendre si es miren un poc els resultats recents (igual que els de fa anys). Un sistema totalment contrari a la discriminació positiva que, per sort, sí es té en compte en altres temes com la igualtat  de sexes o la representació d'Eivissa i de Formentera en el parlament Balear, on cada 8000 habitants de Formentera o 7000 d'Eivissa  (més o menys) tenim un representant, enfront dels mallorquins, que en necessiten més de 20000 per representant.

    També vull animar   aquestos partits a que segueixin treballant per defensar les seves idees encara que no hagin obtingut cap representant. Utilitzau els mitjans que tengueu al vostre abast per criticar constructivament  i, dia a dia, allò que els nous governants (i els opositors) facin malament. La major part de la gent pensa que més val mal conegut que bo per conèixer, i necessita temps per acostumar-se a les novetats.

    A més, el moviment 15M pot ajudar a renovar l'aire i a reduir algunes d'aquestes injustícies.

  I no faceu cas dels que us donaran la culpa de la seva derrota. La culpa és de la seva manera de governar i de la injusta llei electoral que han permès durant anys.
 
   Ànim i coratge.


Enviat a Diario de Ibiza el 23/5/2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada