dimecres, 6 d’octubre del 2010

Nous suggeriments d'un ciutadà

Bones tardes:

  Tal com me varen indicar en l'anterior resposta, que vaig agraïr de cor, voldria fer algunes propostes referents a les nova piscina de Es Viver.

  Es possible que algunes propostes que farè corresponguin a obres o instal·lacions que encara no s'han pogut acabar per les preses en el trasllat, però no en tenc coneixement. Les propostes són les següents:

- A la zona de vestuaris:
   - Instal·lar algun sistema (amb perfils d'alumini o d'obra)  per evitar que des de fora, quan s'obri la porta, es pugui veure la gent que s'està canviant dins.
   - Entre les dutxes, posar també mampares (d'1,5 mts d'alçada al menys) separant les dutxes entre elles (si no individualment, de dues en dues o tres en tres), per aconseguir un poc més d'intimitat. (Amb la situació actual els comentaris de la gent es que semblen les dutxes dels camps de concentració de pel·licula.)

 - En referència al servei de neteja, donat que hi ha dos vestuaris per cada sexe, quan s'ha de fer net es podria deixar "tancat" un dels vestuaris mentres es fa net, i que la gent usas l'altra. Es un poc violent que les senyores que fan net es passegin pels vestuaris masculins mentre hi ha persones canviant-se i dutxant-se.

Moltes gràcies

Josep F. Huguet
enviat a eivissa.es

1 comentari:

  1. Aquesta és la resposta obtinguda avui mateix

    "Benvolgut senyor Huguet,
    gràcies per haver tornat a contactar amb nosaltres. En relació a les qüestions que planteja ens complau facilitar-li la següent informació:

    - Pel que fa a la privacitat dels vestidors, efectivament aquest és un tema que està en vies de sol·lució. Estan encarregats uns panells que evitaran el problema que comenta.
    - Quant a les dutxes, tot i que a les instal·lacions modernes que es fan ara a tota Espanya no es panel·len les dutxes, és cert que aquest sistema ha generat molèsties entre alguns usuaris. Per aquesta raó s'ha començat ja a mirar quin sistema es podria instal·lar per donar més privacitat a algunes de les dutxes i de seguida que estigui decidit i pressuposta s'encarregarà també la seua instal·lació.
    - Finalment, i en relació amb la neteja de vestuaris, és una queixa que fins ara no s'havia produït. Aprofitarem el seu suggeriment per informar al Patronat d'Esports i que s'estudïi si és viable organitzar d'aquesta manera el torn de neteja dels vestuaris.

    Gràcies novament pels seus suggeriments, esperam seguir millorant el servei.
    Rebi una cordial salutació,
    Gabinet d'Alcaldia
    Ajuntament d'Eivissa"

    Així dóna gust col·laborar

    ResponElimina