dimarts, 4 de setembre del 2012

Les mangarrufes de l'administració

Arrel de la publicació de les mangarrufes en l'assignació de places en el CEP d'Eivissa, en el blog d'un company, he fet les següents aportacions:

Salut Joan:
Encara que em sap mal la situació que expliques, m’ha agradat poder-la llegir en un document públic, ja que sovint aquest tipus de situacions, bastant habituals per altra banda, només se solen comentar en reunions de passadís que tendeixen a distorsionar-se o deixar de banda elements importants sobre el tema.
Jo som partidari d’exposar públicament les situacions “irregulars” malgrat el risc de ser atacats, de manera anònima obviament (http://missatgesalamar.blogspot.com.es/2010/06/la-mala-fama-dels-funcionaris.html#comment-form), pels partidaris del “compadreo” i altres vicis d’aquesta democràcia. En qualsevol cas esper que no arribem a la situació que pateix Assange.
Salut i Lluita
Afegint a l’entrada anterior, no sé si t’has plantejat presentar els recursos corresponents o informar als sindicats d’aquesta situació. No crec que serveixi de gaire cosa però quedarà constància oficial de la situació i de l’actitud dels sindicats en front dels problemes que afecten a la professió (http://missatgesalamar.blogspot.com.es/2010/09/cronica-dunes-oposicions-com-membre-de.html)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada